0
02126246958

خط تولید خودروی برقی تسلا S در خودروسازی تسلا موتورز آمریکا – ویدیو

توضیحات:

 

احتمالاً برای تمامی دوستداران دنیای خودرو، تسلا موتورز، نامی کاملاً آشنا است. گروه خودروساز آمریکایی که در سال ۲۰۱۷ با پیشی گرفتن از شرکت جنرال موتورز، به عنوان ارزشمندترین شرکت خودروسازی در بازار بورس سهام آمریکا قرار گرفت. ارزش خالص سهام تسلا به بیش از ۵۳ میلیارد دلار می رسد. کمپانی خودروسازی تسلا موتورز در جولای سال ۲۰۰۳ میلادی توسط مارتین ابرهارد (Martin Eberhard) و مارک تارپنینگ (Marc Tarpenning) تاسیس شد و نام تسلا به یاد مهندس برق و فیزیکدان مشهور نیکولا تسلا توسط مؤسسین این کمپانی بر آن نهاده شد. هر دو مؤسس نقش فعالی در توسعه اولیه شرکت داشتند. در سال ۲۰۰۴ یعنی یک سال پس از تاسیس این شرکت، ایلان ماسک (Elon Musk) با ارائه طرح اولیه موتورهای سری A موفق شد سرمایه و بودجه این شرکت را به هفت و نیم میلیون دلار افزایش دهد. روند جذب سرمایه و برنامه ریزی و همچنین ساخت خط تولید نزدیک به ۵ سال طول کشید تا اولین خودروی الکتریکی تسلا رسماً ساخته و عرضه شود. ایلان ماسک هم اکنون به عنوان مدیرعامل اجرایی و رئیس هیئت مدیره تسلا موتورز فعالیت می کند.

 

هدف اصلی تسلا در ابتدا، تجاری سازی خودروهای برقی بود و به همین دلیل نیز کار خودش را با تولید ماشین های اسپرت و لوکس آغاز کرد. اما پس از آن مسیر کمی متفاوت شد و در حال حاضر این شرکت اهدافی بسیار بزرگ تر از ساخت خودروهای لوکس و اسپرت دارد.

 

آنچه به عنوان اولین محصول تسلا و خودروی الکتریکی عرضه شد تسلا رودستر نام دارد. رودستر اولین خودرویی بود که مجهز به باتری یون لیتیومی بود که می توانست برای بیش از ۳۲۰ کیلومتر یا همان ۲۰۰ مایل با هر شارژ استفاده شود. این خودرو می‌توانست شتاب صفر تا صد معادل ۳٫۷ ثانیه را به دست آورد. هر چند مجموعاً در بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲، تسلا موفق شد تعداد ۲ هزار و ۲۵۰ دستگاه رودستر را به ۳۲ کشور جهان برساند، اما اهمیت این خودرو فراتر از تنها تعداد فروش است. رویکرد تسلا پس از تولید به رودستر کاملاً عوض شد، یعنی پس از تولید این خودروی اسپرت به سمت طراحی خودروهای سدان و خانوادگی و پس از آن به سمت خودروهای کامپکت ارزان قیمت رفت.

تسلا توانست با رودستر رقیبی جدی برای سوپر اسپرت ها تولید کند. با این تفاوت که این خودرو به جای موتور باطری دارد. همین کافی بود که این شرکت بیش از پیش رسانه ای شود و شهرتی کاملاً جهانی پیدا کند. نتیجه آن شد که یک سال پس از آن، در ژوئن سال ۲۰۰۹ از وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا وامی ۲٫۵ میلیون دلاری دریافت کرد. این بودجه، در واقع حمایتی از جانب دولت آمریکا برای توسعه تکنولوزی های مدرن و پیشرفته بود. در کنار حمایت دولت امریکا، تسلا در این دوران رشد چشمگیری داشت. علت رشد سهام شرکت خودروسازی تسلا به چند دلیل عمده بر می گردد. اول آن که خودروهای الکتریکی به شکل قابل توجهی محبوب تر شدند. پس از آن بهبود عمر باتری ها بود و در نهایت تقاضای رو به رشد مردم برای خرید این نوع خودروها.

 

 

تسلا مدل اس

 

 

در چنین شرایطی فرصت آن شد که خودروی تسلا مدل اس در سال ۲۰۱۲ تولید شود. مدل  Sتمام مشخصات یک خودروی سدان خوب و کاربردی را دارد. این محصول شتاب اولیه ی بسیار خوبی دارد، ظاهری زیبا بر آن نقش بسته است و در نهایت  با هر بار شارژ می تواند ۴۸۰ کیلومتر مسافت را طی کند. مدل S در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ پرفروش ترین ماشین الکتریکی جهان بود. در سال ۲۰۱۶ تسلا بیش از ۷۶۰۰۰ دستگاه خودرو تولید کرد. در سپتامبر ۲۰۱۵ این شرکت مدل X خود را به عنوان یک سوپروایزر عرضه کرد. این خودروی برقی، اولین محصول چهار در شاسی بلند شرکت تسلا موتورز است. مدل ایکس می تواند بدون اینکه کوچک ترین صدایی از خودش در بیاورد از هر شاسی بلند دیگری پیشی بگیرد. پس از آن محصول جدید این خودروسازی یعنی تسلا مدل ۳ عرضه شد و تسلا مدل Y محصول جدیدی است که هنوز عرضه نشده است.

 

 

تسلا مدل ایکس

 

در این ویدیو، خط مونتاژ خودروی تسلا مدل S را می توانید از عصر مواد مشاهده بفرمایید:

 

 

 

 

 

 

ویدیو:

 


نام ویدئو به فارسی: خط تولید خودروی برقی تسلا مدل S در خودروسازی تسلا موتورز آمریکا

 


نام ویدئو به انگلیسی (در یوتیوب): Tesla Model S – Production Line

 


زمان ویدئو: ۶ دقیقه و ۹ ثانیه

 


فرمت ویدئو: MP4 با کیفیت ۷۲۰

 


زبان: بدون کلام

 


زیرنویس:

 


دوبله:

 


اختصاصی عصر مواد:

 


مشاهده ویدیو:

 

 

 

 

لینک دانلود از آپارات:

حجم: ۶۸٫۴۱ مگابایت (کیفیت ۷۲۰) – ۵۱٫۰۹ مگابایت (کیفیت ۴۸۰)

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه