فعالیت ۲۰ معدن قیر طبیعی در شهرستان گیلانغرب
۲۷ معدن قیر طبیعی در شهرستان گیلانغرب وجود دارد که از این تعداد ۲۰ معدن فعال است.
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز رسول اسکندری معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت معدن تجارت استان بیان کرد : با توجه به اهمیت موضوع فرآوری قیر طبیعی و به منظور جلوگیری از خام فروشی دانشگاه رازی کرمانشاه اقدام به انجام مطالعات پژوهشی در این زمینه کرده و ساخت واحدهای تولید جوهر پرینتر و استفاده از قیر طبیعی برای بهسازی آسفالت پیشنهاد شده است.
۷۵ درصد ذخایر قیر طبیعی کشور در شهرستان گیلانغرب قرار داردو از معادن فعال شهرستان سالانه بطور اسمی ۷۰ هزار تن قیر طبیعی استخراج میشود.
رکورد ۱۰ ساله تولید آهن اسفنجی در شرکت آهن و فولاد ارفع شکست
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، رکورد تولید ماهیانه واحد احیامستقیم، با تلاش مثالزدنی کلیه کارکنان مجموعه شکسته شد.
با همت ستودنی تلاشگران آهن و فولاد ارفع، رکورد جدیدی برای تولید آهن اسفنجیِ واحد احیا مستقیم، در آذر ماه سال ۱۴۰۰ با تولید ۸۸۱۶۷ تن آهن اسفنجی با کیفیت، ثبت شد.
تولید این ماه، بیشترین میزان تولید از ابتدای بهره برداری (سال ۹۱) از این واحد تاکنون می باشد.
سرآمدی فولاد مبارکه در جهان با بهینهسازی مصرف آب
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در حاشیه بازدید حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از خطوط تولید، تصفیهخانه پساب صنعتی و تصفیهخانه استحصال پساب شهری شرکت فولاد مبارکه عنوان کرد با اشاره به پروژههای زیرساختی نظیر توسعه نیروگاه توسط شرکت فولاد مبارکه اذعان داشت: ساخت نیروگاه ۱۵۰۰ مگاواتی در برنامههای توسعهای شرکت فولاد مبارکه قرار گرفته که امیدواریم در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
با اشاره به خلاهای موجود در زمینه حاملهای انرژی بیان کردند: توسعه اقدامات زیرساختی در حمل و نقل جادهای و ریلی از دیگر اهداف فولاد مبارکه است چراکه باید همزمان با افزایش میزان تولید، در بخش زیرساختهای حمل و نقل ریلی نیز سرمایهگذاری انجام میشده است.
وی با اشاره به اقدامات شرکت فولاد مبارکه در مصرف بهینه آب ادامه داد: بهینهسازی و کاهش مصرف آب در فرایند تولید، جمعآوری و انتقال پساب ۹ شهر و همچنین تصفیه و بازچرخانی پساب صنعتی شرکت جهت تأمین بخشی از نیاز آبی فولاد مبارکه در یک دهه گذشته انجام شده و امروز بیش از نیمی از نیاز آبی این شرکت از طریق پساب تأمین میشود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.