تاکید مدیرعامل گروه مپنا بر تسریع در اجرای پروژه پساب ذوب آهن اصفهان
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از معدن نیوز مدیرعامل گروه مپنا سه شنبه ۱۷ اسفند با حضور در ذوب آهن اصفهان ضمن دیدار و گفتگو با مدیرعامل و مسئولین معاونت توسعه این شرکت از پروژه احداث تصفیه خانه پساب بازدید کرد.
عباس علیآبادی دستاوردهای گروه مپنا را حاصل ترویج روحیه خودباوری دانست و پیشرفت صنعتی کشور را در دهههای اخیر موفق خواند.
وی با اشاره به حضور مپنا در ردهبندی شرکت های برتر نفت و گاز فعال در خاورمیانه، اظهار داشت: در ساخت توربین رتبه سوم جهان را داریم و در منطقه رتبه اول صادرات تجهیزات را از آن خود کرده ایم.
مدیرعامل گروه مپنا، پروژه احداث تصفیه خانه پساب ذوب آهن را یک پروژه مهم در جهت تامین آب مورد نیاز این شرکت و همچنین کمک به حفظ منابع آبی استان اصفهان دانست و گفت: اجرای این پروژه، یک تجربه خوب و مهم در کلاس جهانی برای گروه مپنا محسوب میشود.
سرپرست مدیریت عامل ذوب آهن فعالیت در جهت کاهش مصرف آب را از جمله اولویت های اصلی این شرکت دانست افزود: در این پروژه وهمچنین جهت جذب و انتقال پساب بیش از ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده است و با اجرای فاز ۲ آن، برداشت آب ذوب آهن از رودخانه زاینده رود به حداقل می رسد.
شایان ذکر است پروژه احداث تصفیه خانه ذوب آهن اصفهان به ظرفیت ورودی ۸۵۰ متر مکعب در ساعت در قالب قرارداد BOT با گروه مپنا امضا شده است.
توجه ویژه به «اکتشاف»، «صنایع پایین دست» و «انتخاب تکنولوژی مناسب»در طرح جامع سرب و روی
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از معدن نیوز مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد اعلام کرد: لازمه رسیدن به اهداف و برنامه های صنعت سرب و روی و تحقق چشم انداز ٢٠ ساله، گسترش فعالیت های اکتشافی، ارتقا کیفیت و توسعه صنایع پایین دست و انتخاب تکنولوژی مناسب در این حوزه است.
حمیدرضا حمایت در میزگرد تخصصی بررسی وضعیت صنعت سرب و روی؛ چالش ها و فرصت ها در چهارمین همایش چشم انداز صنایع فلزات غیرآهنی، اظهار داشت: قبل از سال ۹۶، هیچ مسیر روشنی برای صنعت سرب و روی وجود نداشت، و طرح جامع سرب و روی پس از ۳ سال مطالعه، در سال ۹۹ به یک طرح هدفمند و دارای چشم انداز تبدیل شد.
وی ادامه داد: امیدواریم با ابلاغ طرح مذکور از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان سند بالادستی صنعت سرب و روی کشور، این طرح توسط صاحبان صنعت و ذینفعان اصلی مورد بهره برداری قرار گیرد.
مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد تصریح کرد: با مشورت های انجام شده در این میزگرد، قرار شد موضوع آب، برق، گاز و دیگر زیرساخت ها لازم در زنجیره تولید، به صورت مدون در طرح جامع سرب و روی مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به فاصله میزان ذخایر سرب و روی ایران (۵ درصد جهانی) و میزان استخراج (روی ۳.۸ درصد و سرب ۲.۴ درصد)، ضرورت دارد میزان استخراج سالانه افزایش یابد. به گفته حمایت، رشد استخراج معادن وابسته به توسعه اکتشافات است که باید قوانین ذیربط به گونه ای اصلاح شود که بتوان از ظرفیت های بخش خصوصی در این زمینه استفاده مطلوب کرد.
حمایت اظهار داشت: با بهره برداری از فاز سولفیدی کارخانه های فرآوری سرب و روی در مهدی آباد، خوراک نیمی از ظرفیت تولیدکنندگان شمش روی کشور تامین خواهد شد. وی تاکید کرد: با توجه به روند رو به اتمام ذخایر انگوران، تولیدکنندگان داخلی باید برای استفاده از کنسانتره سولفیدی مهدی آباد آماده باشند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.