0
02126246958

ویدیویی دیدنی از کارگاه رنگ زنی خودروی اوپل آدام در آلمان

توضیحات:

 

رنگ خودرو یکی از مهمترین فاکتورهای موثر بر جذابیت خودرو و جلب مشتری است. رنگ هم جلوه زیبایی به خودرو می بخشد و هم بدنه فلزی خودرو را از زنگ زدگی، پوسیده شدن و ساییدگی محافظت می کند. تمام رنگ ها پس از مدت زمان معینی در اثر عوامل و شرایط محیطی آسیب دیده و در نهایت تخریب می شوند ولی رنگ خودرو باید بتواند دوام زیادی در مقابل نور خورشید، باد و باران، شرایط جوی، تغییرات دمایی محیط، برخورد شن، ماسه و سنگ ریزه، ضربات سطحی و مواردی از این قبیل داشته و زیبایی بصری خود را هم از دست ندهد. تحقق این دوام و زیبایی در رنگ خودروها، تحت تاثیر پارامترهای مهمی از جمله آماده سازی سطح بدنه، سیستم رنگ (ترتیب لایه های رنگ، نوع و ضخامت رنگ)، کیفیت رنگ های مصرفی و مواد اولیه آن ها، نحوه ی اعمال رنگ و فرایندهای اجرایی آن است. تفاوت در کیفیت و دوام رنگ خودروها نیز می تواند از تفاوت های هر چند ریز و جزئی در هر کدام از این پارمترها نشات بگیرد.

 

سیستم رنگ خودروها معمولاً از لایه های زیر تشکیل می شود:

 

بدنه خودرو + لایه فسفاته + رنگ آستر اولیه (ED) + رنگ آستر یا پرایمر + دو لایه رنگ رویه (بیس کوت + کیلر کوت)

 

 

برای اعمال این سیستم رنگ بر روی بدنه خودرو، عملیات های زیادی در خطوط رنگ شرکت های خودروساز انجام می گیرد تا انتظارات مشتری از رنگ خودرو محقق شود. اولین مرحله در این فرایند، آماده سازی سطحی است. برای دستیابی به یک کیفیت مناسب در رنگ آمیزی سطوح، این مرحله دارای نقش مهم و حیاتی است. آماده سازی سطح بدنه خودروها به منظور حذف آلودگی های سطحی، افزایش چسبندگی رنگ و افزایش مقاومت به خوردگی و دوام فیلم رنگ انجام می شود. به این مرحله یا سالنی که آماده سازی سطحی در آن انجام می گیرد، PT می گویند که مخفف کلمه Pre-Treatment است. لایه پوشش فسفاته، در این مرحله، روی سطح اعمال می شود. پس از PT، رنگ آمیزی بدنه شروع می شود. بر روی لایه فسفاته، یک لایه رنگ آستر اولیه به روش غوطه وری الکتریکی (Electrodeposition) اعمال و پخت آن در کوره انجام می شود. در ادامه، یک لایه رنگ آستر به روش الکترواستاتیک اعمال و دوباره پخت آن در کوره انجام می شود. در نهایت یک لایه رنگ رویه ی بیس کوت هم به روش الکترواستاتیک اعمال می شود. در رنگ های متالیک، بر روی این بیس کوت، یک لایه رنگ نهایی به نام کلیر کوت نیز اعمال می شود. پایان بخش این فرایند، پخت رنگ در کوره و سپس پولیش کاری و کنترل نهایی است.

 

در این ویدیو، کارگاه رنگ زنی خودروی اوپل آدام در آلمان را می توانید از عصر مواد مشاهده بفرمایید. اوپل آدام (Opel Adam) یک خودروی شهری است که توسط شرکت آلمانی اوپل عرضه می‌شود. این خودرو برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ و در نمایشگاه خودروی پاریس ۲۰۱۲ معرفی شد.

 

 

 

 

 

ویدیو:

 


نام ویدئو به فارسی: کارگاه رنگ زنی خودروی اوپل آدام در آلمان

 


نام ویدئو به انگلیسی (در یوتیوب): projection nut welding

 


زمان ویدئو: ۴ دقیقه و ۸ ثانیه

 


فرمت ویدئو: MP4 با کیفیت ۷۲۰

 


زبان: بدون کلام

 


زیرنویس:

 


دوبله:

 


اختصاصی عصر مواد:

 


مشاهده ویدیو:

 

 

 

 

لینک دانلود از آپارات:

حجم: ۳۸٫۲ مگابایت (کیفیت ۴۸۰)

 

لینک دانلود از یوتیوب:

حجم: ۵۲٫۹۸ مگابایت (کیفیت ۷۲۰)

 

 

 

 

 

 

نوشته های مرتبط:

 

 

 

ارسال دیدگاه