0
02126246958

ویدیویی دیدنی از ساخت قالب ماسه ای با پرینت سه بعدی برای ریخته گری بلوک موتور

در این نوشته شما می توانید ویدیویی دیدنی از ساخت قالب ماسه ای با پرینت سه بعدی و سپس ریخته گری بلوک موتور آلومینیومی در آن را از وب سایت عصر مواد مشاهده بفرمایید.


 

ویدیو:

نام ویدئو به فارسی: ساخت قالب ماسه ای با پرینت سه بعدی برای ریخته گری بلوک موتور

نام ویدئو به انگلیسی (در یوتیوب): 

زمان ویدئو: ۱ دقیقه و ۵۹ ثانیه

فرمت ویدئو: MP4 با کیفیت ۴۸۰ و ۷۲۰

زبان: انگلیسی

زیرنویس: –

مشاهده ویدیو:

 

 

لینک دانلود از آپارات:

حجم: ۱۶٫۱۶ مگابایت (کیفیت ۴۸۰) و ۳۳٫۱۸ مگابایت (کیفیت ۷۲۰)

 

توضیحات:

 

پرینترهای بایندر جتینگ نوعی پرینتر سه بعدی است که ساز و کاری شبیه پرینتر دو بعدی جوهر افشان دارد. در این پرینتر عاملی چسبان (Binder Agent) بر روی ماده اولیه به صورت انتخابی اعمال می‌شود و سازه به صورت لایه به لایه تشکیل می‌شود.

در پرینترهای سه بعدی بایندر جتینگ، مواد (معمولاً چسب مخصوص و یا حلال) از طریق هد بر روی پودرهای روی صفحه پاشیده شده و شکل یک لایه را پدید می آورند. جنس لایه با توجه به نوع تکنیک پرینت می تواند مواد مواد پلیمری، شن، فلز و … باشد. سپس عملیات لایه ریزی مجدداً صورت گرفته و لایه بعدی چاپ می شود. این روند تا زمانی که قطعه به طور کامل ساخنه شود ادامه می یابد.

تکنولوژی Binder Jetting را به طور کلی و خلاصه می توان تکنولوژی پاشیدن چسب بر روی پودر شن یا فلز نامید. این عملیات به این صورت انجام می شود که پاشش چسب موجب کنار هم قرار گرفتن ذرات ماسه یا فلز می شود تا لایه دو بعدی را تشکیل دهد.

 

در حالت ساخت قالب های ماسه ای، پاشش چسب به لایه هایی از ماسه ها در دانه بندی های میکرونی صورت می گیرد. این عملیات در واقع با استفاده از مواد چسب و فیلر ماسه (صنعتی یا طبیعی) عملیات چسب کاری را انجام داده و قالب های فوق پیچیده ماسه ای را با مقاومت حرارتی و سختی بالا در ریزولوشن dpi 600 تولید می کند. این تکنولوژی، چاپ سه بعدي قالب های ریخته گری تک‌باره ماسه ای نامیده می شود.

تکنولوژی چاپ قالب های ماسه ای در چند سال اخیر در دنیا مورد توجه بسیاری از صنعت گران قرار گرفته است. این سیستم در سال ۲۰۰۵ از طرف شرکت EX one به ثبت رسیده و اولین پرینتر سه بعدی تجاری از این نوع در سال ۲۰۰۹ وارد بازار شد.

قالب های ماسه ای تولید شده با این چاپگرها برای ریخته گری انواع فلزات آلومینیوم و حتی فولاد كاربرد گسترده ای دارد. از همین رو، از پرینترهای سه بعدی مخصوص تولید قالب ماسه ای می توان با هدف تسهیل روش های تولید قالب های ریخته گری از طراحی تا ساخت استفاده کرد تا بتوان قالب های ماسه ای فوق دقیق و پیچیده ای تنها با روش چاپ دیجیتالی تولید کرد.

 

قالب ریخته گری چاپ شده

 

 

برخی نوشته های مرتبط در عصر مواد:


ارسال دیدگاه