0
02126246958

جوشکاری قوس پلاسما + ویدیو

توضیحات:

 

در مقایسه با جوشکاری TIG یا GTAW ، اگر از یک ستون قوس پایدارتر، متمرکزتر و با چگالی انرژی بسیار بالاتری برای جوشکاری استفاده کنیم، از روشی به نام جوشکاری قوس پلاسما (Plasma Arc Welding) یا به اختصار PAW استفاده کرده ایم. واژه پلاسما به مفهوم گاز یونیزه شده است. در فرایند PAW، قوس پلاسما از یونیزه شدن یک گاز بی اثر (معمولاً آرگون، مخلوط آرگون و هلیوم و یا مخلوط آرگون و نیتروژن) تولید می شود.

روش کار به این صورت است که در جوشکاری پلاسما، در کنار گاز محافظ خنثی، از یک گاز بی اثر دیگر موسوم به گاز پلاسما یا گاز اُریفیس استفاده می شود. در تورچ جوشکاری پلاسما نیز دو نازل گاز تعبیه شده است. گاز پلاسما یا اریفیس از فضای بین الکترود غیر مصرفی و نازل مسی آبگرد عبور کرده و به علت گرم شدن در دهانه تنگ آن به صورت ستون باریک و پر انرژی گاز یونیزه شده یا پلاسما خارج می شود. به دلیل کافی نبودن محافظت جوش با گاز پلاسما، گاز محافظ (معمولاً آرگون و یا هلیوم) از میان نازل داخلی و نازل بیرونی عبور کرده و عمل محافظت از مذاب را تکمیل می کند. در جوشکاری پلاسما، ابتدا یک قوس ضعیف و آرام بین نوک الکترود تنگستن و نازل گاز پلاسما تشکیل می شود. قوس الکتریکی ایجاد شده به تدریج از بین نوک الکترود و نازل، به ما بین نوک الکترود و قطعه کار منتقل می شود.

در این فرایند نیز مثل فرایند GTAW از یک الکترود غیر مصرفی استفاده می شود که معمولاً از جنس تنگستن است ولی تفاوت مهم بین این دو فرایند از این نظر آن است که در فرایند GTAW نوک الکترود تنگستنی از دهانه نازل بیرون می آید ولی در فرایند PAW الکترود در داخل نازل پلاسما قرار دارد و بیرون آمدگی ندارد. تورفتگی الکترود تنگستن در جوشکاری پلاسما باعث می شود تا امکان تماس الکترود و حوضچه مذاب کاهش یافته و عیب ناخالصی تنگستن نیز کمتر باشد.

 

 

ویدیو:

 


نام ویدئو به فارسی:  جوشکاری قوس پلاسما

 


نام ویدئو به انگلیسی (در یوتیوب): Plasma Arc Welding

 


زمان ویدئو: ۲ دقیقه و ۱۴ ثانیه

 


فرمت ویدئو: MP4 با کیفیت ۷۲۰

 


زبان: بدون کلام

 


زیرنویس:

 


دوبله:

 


اختصاصی عصر مواد:

 


مشاهده ویدیو:

 

ارسال دیدگاه