حضور گل گهر در سمینار تخصصی چالش گاز در صنعت فولاد
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، این سمینار در محورهای پشتیبانی و مانع زدایی از تولید در زنجیره فولاد با تامین پایدار گاز و چشمانداز وضعیت تامین گاز پایدار صنایع انرژیبر در پنج سال آینده، برگزار میشود.
تاثیر افزایش نرخ گاز در رقابتپذیری زنجیره فولاد ایران، میزان تاثیرپذیری صنعت فولاد از محدودیتهای تامین گاز و همچنین ابعاد سرمایهگذاری صنایع فولادی و معدنی در صنعت گاز از دیگر محورهای این سمینار هستند.
وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نفت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و همچنین کارخانجات و شرکتهای بزرگ زنجیره فولاد ایران از دیگر شرکت کنندگان در برگزاری این سمینار یکروزه هستند.
مشارکت معادن و صنایع برای انتقال آب به بافق
به گزاش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، محمدرضا صباغیان در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق گفت: معادن و صنایع برای انتقال آب یا باید مشارکت داشته باشند یا خود با همکاری و برنامهریزی خطوط انتقال آب را به این شهرستان بیاورند.
صباغیان خاطرنشان کرد: باید در بحث آموزش، بیمارستان، فرودگاه، جاده سیروس آباد و دیگر مسائل و نیازهای این شهرستان، شرکتها و معادن حضور داشته باشند و با برنامه این کارها را پیش ببرند.
وی اظهارداشت: مطالباتی که مردم دارند مانند ادامه پیدا کردن واحدهای تولیدی و صنعتی، تبدیل وضعیت همه کارگران و… همه بر اساس صورت جلسات و مستندات است.
افریقای جنوبی به دنبال فرآوری “سنگ آهن سبز“
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، اگرچه ممکن است تولید فولاد سبز در آفریقای جنوبی رویایی دور به نظر برسد اما می تواند به صادرات سنگ آهن سبز در میان مدت دست یابد.
در حالی که روند جهانی به سمت یافتن راه حل های پایدار برای کاهش آلایندگی پیش می رود ، در بیست و ششمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد(کاپ۲۶)، شرکت های معدنی و تولیدکنندگان فولاد امکان”سبزسازی “صنعت فولاد و در نتیجه آن سبز سازی بخش سنگ آهن را مورد توجه قرار دادند.
صنعت فولاد ۷ درصد از انتشار گاز دی اکسید کربن جهان را دارد. موسسه مشاوره ای وود مکنزیWood Mackenzie در گزارش ماه اوت اعلام کرد: باید انتشار کربن در بخش فولاد ۷۵ درصد کاهش یابد تا بتوانیم گرمایش جهانی را به ۲ درجه سانتیگراد محدود کنیم. این امر مستلزم کاهش انتشار دی اکسید کربن از محدوده ۳ میلیارد تن در سال ۲۰۲۰ به حدود ۷۸۰ میلیون تن تا سال ۲۰۵۰ میلادی است.
وود مکنزی طی گزارشی دستیابی به این هدف را مستلزم رسیدن به ۵ نتیجه دانست که عبارتند از: دو برابر کردن مصرف قراضه در فولادسازی، سه برابر کردن تولید و مصرف آهن اسفنجی، کاهش میانگین جهانی انتشار کربن در کوره قوس الکتریکی تا ۷۰ درصد،کاهش شدت آلایندگی کوره بلند تا ۳۰ درصد و نیز جذب و ذخیره ۴۵ درصد از انتشار کربن باقیمانده.
این در حالی است که یکی از مشکلات پیش روی تولید سنگ آهن سبز در آفریقای جنوبی را می توان آغاز واقعی طرح های زیرساختی عنوان کرد. تامین انرژی مورد نیاز و نیز افزایش ظرفیت حمل و نقل از دیگر مشکلات آفریقای جنوبی برای دستیابی به تولید سنگ آهن سبز است.
فرایند آسیای مواد معدنی تا تولید کنسانتره روی
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، آسیا VERITICAL ریگراند به صورت عمودی فعالیت میکند به طوری که شفت عمومی در مرکز این آسیا شروع به چرخش می کند و با حرکت پرهها، گلوله ها و مواد معدنی به حرکت در می آیند. در اثر برخورد گلوله ها با مواد معدنی و مکانیسم سایش، ذرات ریزتر می شوند. این تجهیز مؤثر، بخش حیاتی از فرایند تولید کنسانتره روی در کارخانه فرآوری مهدی آباد است.
از آنجایی که بیشترین راندمان جداسازی کانی های روی، با درجه آزادی ۱۰ الی ۱۵ میکرون حاصل می شود این تجهیز بعد از سلول های رافر (Rougher) و اسکونجر (Scavenger)مدار فلوتاسیون روی، ذرات ۵۰ میکرون (خروجی آسیا بال میل) را به ابعاد مورد نظر می رساند. خروجی آسیا ریگراند، ذراتی با ابعاد ۱۰ الی ۱۵ میکرون است که وارد سلول های کلینر شده و در این مرحله “کنسانتره روی” تولید میشود.
مجتمع سرب و روی مهدی آباد اکنون بزرگترین طرح فرآوری کنسانتره روی و سرب ایران را در دست اجرا دارد که در سال ۱۴۰۱ فاز نخست آن با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن کنسانتره سولفیدی روی به بهرهبرداری خواهد رسید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.