جایزه جهانی MIKE: برترین سازمانهای دانشی نوآور
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، طی نامه رسمی پرفسور W.B.Lee دبیر کل جایزه جهانی سازمانهای دانشی نو آور، فولاد مبارکه موفق شد، پس از ارزیابی در ۸ محور یکپارچه با پوشش ردههای مختلف سازمان در ۳ حوزه ساختار، منابع انسانی و ارتباطات و با تمرکز بر ارزشآفرینی برای ذینفعان سازمان مبتنی بر ۳ مؤلفه دانش، نوآوری و سرمایه فکری و در ۴ مرحله ارزیابی بینالمللی توسط کمیته بینالمللی داوران جهانی MIKE در جمع برندگان این جایزه در سطح جهانی همچون Ernst & Young از کشور انگلستان، Nokia به طور مشترک از کشورهای سوئد و آمریکا، Aurecon از کشور استرالیا، SABIC از کشور عربستان، Everel Group و Revetil از ایتالیا، Afcons از کشور هند و CLI و Tencent از کشور چین قرار گیرد.
محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه ضمن تبریک این موفقیت به کلیه کارکنان، دانش را مهمترین سرمایه نامشهود سازمانها در عصر حاضر دانست و از آن به عنوان یکی از مؤلفههای مهم در خلق ارزش برای ذینفعان سازمانها یاد کرد و گفت: فولاد مبارکه پس از طی کردن دوران ساخت و بهرهبرداری تا ظرفیت اسمی، هم اکنون با داشتن گنجینهای گران بها از دانش این دورانها خود را متعهد به بکارگیری آن در جهت توسعه صنعتی کشور میداند.
سیامک شجاعی رئیس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی نیز با اعلام این که استفاده از الگوهای معتبر مدیریتی در سطح ملی و جهانی مانند تعالی سازمانی، EFQM، MIKE و… همواره از سیاستهای فولاد مبارکه جهت تقویت رویکردهای سازمان و شتاب بخشی به تحول و بهبود مستمر در سازمان بوده است، گفت در زمینه مدیریت دانش از ۱۰ سال گذشته اقدام به طراحی و اجرای رویکردهای متنوع با الگوبرداری از سازمانهای پیشرو نمودهایم. وی با اشاره به این که سبک رهبری سازمانها و فرهنگ دانشی دو رکن اساسی در موفقیت در مقوله مدیریت دانش هستند.
برگزاری نشست تخصصی فناوری IPCC در چادرملو
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، در این نشست که به منظور بررسی تکنیک های مدرن در فرآیند استخراج محصولات معدنی از معادن عمیق و جایگزینی روش های جدید به جای شیوه فعلی، با هدف کاهش هزینه های تولید و بهره برداری برگزار گردید، راه کارهای اجرایی آن در معادن ایران بررسی شد.
مهم ترین مباحث مطرح شده در این نشست ، شناخت تکنولوژی ، شناخت توانمندی های شرکت های فعال در حوزه معادن ایران، نقاط ضعف و کمبود تجهیزات و توانمندی های داخلی بود که با توجه به ضرورت بهره گیری معادن از این فناوری نوین درآینده که می تواند اتکاء به ماشین آلات سنگین و پر هزینه فعلی را از میان بردارد و از طرفی هزینه های انرژی و سوخت را کاهش دهد، ابعادمختلف استفاده از آن مورد ارزیابی و ظرفیت سنجی قرار گرفت.
شناسایی ۵۴ محدوده معدنی امیدبخش در سیستان و بلوچستان
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، وجیه ا… جعفری در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در گفت و گو با سیمای استان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: ۲۵ درصد عملیات اکتشافی در حال انجام در کشور به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته که تاکنون ۹۰ هزار کیلومتر مربع پهنه اکتشافی در این استان توسط ایمیدرو و شرکت های تابعه در حال انجام است.
وی تاکید کرد: بیشترین فعالیت اکتشافی ایمیدرو در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است وی افزود: گزارش کامل این پهنه ها تا پایان دی به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارائه می شود. به گفته وی، در حال حاضر، برای برخی پهنه ها پروانه اکتشاف صادر شده و برای برخی دیگر، اقدامات لازم در حال انجام است. جعفری ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا ۳-۴ سال آینده، محدوده های جدید پرپتانسیلی را برای استان معرفی کنیم.
تجهیز دودکشهای نواحی تولیدی فولاد مبارکه به سیستم پایش آنلاین
به گزارش وب سایت عصر مواد و به نقل از ماین نیوز، بهنام کاویانی، رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه در نشست تخصصی “هوا برای تنفس” با موضوع «کنترل آلودگی هوای اصفهان» که توسط کنسرسیوم مراکز علمی-پژوهشی استان اصفهان در حوزه محیط زیست برگزار شد، با تأکید بر این که مأموریت شرکت فولاد مبارکه حفظ محیط زیست است، خاطرنشان کرد: برای کنترل آلایندهها در شرکت فولاد مبارکه، آموزش، ارزیابی عملکرد، مدیریت تغییر، مدیریت بر رویدادها، رهبری و تعهد و مدیریت، طرحریزی، پشتیبانی و کنترل عملکرد صورت گرفته است.
توسعه اقتصاد چرخشی و تکیه بر بازیافت محصولات برای تحقق کمترین دورریز
کاویانی با تأکید بر ضرورت پیادهسازی اقتصاد چرخشی-ارزیابی چرخه عمر محصولات مطابق با استانداردهای جهانی گفت: سیاست شرکت فولاد مبارکه بر توسعه اقتصاد چرخشی و تکیه بر بازیافت محصولات است تا کمترین دورریز را داشته باشد.
وی با اشاره به پایش مسیر وضعیت آلایندگی در شرکت فولادمبارکه تأکید کرد: پایش آلایندههای بزرگترین واحد صنعتی کشور از چند طریق انجام میشود که این پایش توسط آزمایشگاه معتمد در قالب طرح خوداظهاری، به صورت پرتابل(دورهای)، آنلاین و پایش شاخص کیفیت هوا اجرا میشود.
فولاد مبارکه برای نواحی مختلف کارنامه زیستمحیطی صادر میکند
رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه با بیان این که شرکت فولاد مبارکه ماهیانه برای نواحی مختلف کارنامه زیستمحیطی صادر میکند، عنوان داشت: آموزش استانداردها، دستورالعملها و شیوهنامهها در شرکت فولاد مبارکه با آموزش زنجیره تأمینکنندگان، آموزش مشتریان، آموزش کارکنان و پیمانکاران دنبال میشود.
وی با اشاره به کنترل عملیات در راستای کاهش انتشار آلایندهها بیان کرد: نصب غبارگیرها در فولاد مبارکه انجام شده و پروژه کاهش غبار از سقف ناحیه فولادسازی این شرکت در سال ۸۹ آغاز شده و تا سال ۹۴ به اتمام رسیده است.
کاویانی با اشاره به نصب سیستم پایش آنلاین روی دودکشهای نواحی تولیدی در فولاد مبارکه ابراز داشت: در شرکت فولاد مبارکه مکندههای صنعتی ثابت و متحرک برای جمعآوری و کاهش انتشار غبار به منظور جلوگیری از انتشار غبار به هوا نصب شده است.
طراحی، ساخت و راهاندازی غبارگیریهای ناحیه فولادسازی
وی با اشاره به ساخت واحد تبدیل پودر آهک به بریکت جهت انتقال به فولادسازی تصریح کرد: ساخت ۲ مخزن بزرگ ذخیره آهک ریزدانه با هدف جلوگیری از انتشار غبار آهک در هوا و ایجاد آلودگی انجام میشود؛ تجهیز نوارهای انتقال مواد به سیستمهای پاشش آب مکانیزه هم از دیگر اقدامات شرکت فولاد مبارکه در راستای کاهش آلودگی هوا بوده است.
رئیس محیط زیست فولاد مبارکه با اشاره به نصب بیش از ۴۰ عدد شوت تخلیه در ناحیه آهنسازی این شرکت گفت: بهینهسازی فرایند احتراق از اقدامات مهم فولاد مبارکه در کاهش آلودگی هوا بوده که میزان کاهش مقدار مونوکسیدکربن خروجی به کمتر از حد مجاز استاندارد رسیده است.
وی در پایان با اشاره به پروژههای در دست اقدام شرکت فولاد مبارکه بیان داشت: قرارداد طراحی، ساخت و راهاندازی غبارگیریهای ناحیه فولادسازی، کاهش مصرف گاز در کورههای پیش گرم نورد گرم با افزایش بهرهوری کوره، اجرای فاز دوم پایش آنلاین دودکشها، ساخت ۱۲ غبارگیر در ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در حال انجام است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.